Overleden man gevonden op balkon

Overleden man gevonden op balkon

Geplaatst op 6 januari 2023, om 09:22 uur

AMSTERDAM – De politie heeft gisteravond op het balkon van een appartementencomplex aan de Elzenhagensingel in Amsterdam een overleden man aangetroffen. De politie is ter plaatse gekomen na melding van de eerste hulpdiensten rond 20.00 uur. Uit het onderzoek van de politie moet blijken of de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

De woordvoerder van de politie heeft laten weten dat de situatie verdacht is en dat er onderzoek wordt gedaan naar de omstandigheden van het overlijden. Het is niet bekend of het om de bewoner van de woning gaat.

De politie doet op dit moment nog geen verdere mededelingen over de zaak. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zal deze naar buiten gebracht worden. In de tussentijd vraagt de politie aan mensen die mogelijk informatie hebben over deze zaak, om contact op te nemen met de politie.

Foto’s: Inter Visual Studio