Flinke schade bij explosie in flat

Flinke schade bij explosie in flat

Geplaatst op 5 januari 2023, om 08:39 uur

HEEMSKERK– In het portiek van een flatgebouw aan de Raadhuisstraat in Heemskerk heeft rond 23.45 uur een explosie plaatsgevonden. Een explosievenverkenner van de politie deed in de nacht van woensdag op donderdag onderzoek.

De bewoner van een woning heeft haar huis moeten verlaten, omdat het toen nog niet duidelijk was of er een situatie veilig was. De explosie in de centrale hal van het flatgebouw veroorzaakte veel schade, maar er is verder niemand gewond geraakt. Bij het ontploffen van het explosief is een draad gebruikt om het af te laten gaan. Na de explosie is een persoon weggerend.

De politie komt graag in contact met getuigen van de explosie of met mensen met camerabeelden.

Foto’s: Michel van Bergen