Man slaat kind (13) met zaklamp vanwege vuurwerk

Man slaat kind (13) met zaklamp vanwege vuurwerk

Geplaatst op 4 januari 2023, om 13:48 uur

PIJNACKER – Het nieuws dat een 13-jarig kind is aangevallen met een zaklamp door een volwassen man in Pijnacker is schokkend. Volgens de politie kan de aanleiding voor de mishandeling het afsteken van vuurwerk zijn geweest, hoewel het onbekend is wat voor letsel het kind heeft opgelopen als gevolg van de aanval.

De politie is op zoek naar de man en heeft aanwijzingen dat hij in de omgeving van de Van Buijsenlaan in Pijnacker woont. Ze hebben ook bewijs van een getuige die de man op film heeft staan en roepen hem op om zichzelf te melden bij de politie in Pijnacker.

De post van de politie wordt flink gedeeld. Iemand schrijft ‘droeftoeter’ en een ander schrijft: ‘Als je boos op een 13-jarige bent ga je naar z’n ouders.’