Veel rookontwikkeling bij grote loods brand

Veel rookontwikkeling bij grote loods brand

Geplaatst op 2 januari 2023, om 20:51 uur

NEDERWEERT – Maandagmiddag is de brandweer uitgerukt voor een brand in een loods in Nederweert. De melding van de brand kwam binnen rond 17:55 uur en de brand veroorzaakte flink wat rook. In de loods stonden vijf auto’s opgeslagen. Er zijn geen gewonden gevallen.

Om de brand te blussen, heeft de brandweer meer assistentie aangevraagd en is er extra materiaal ingezet. Er was op het adres namelijk niet genoeg water aanwezig voor de brandweer. De brandweer is ook bezig om te voorkomen dat de brand overslaat naar aangrenzende gebouwen.

Buurtbewoners in de omgeving van de Peelsteeg en Karissteeg kunnen overlast ondervinden van rook en stank en wordt geadviseerd om de ramen en deuren gesloten te houden en uit de rook te blijven.

Op dit moment is het nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan.