Brabanders betrokken bij dodelijk ongeval

Brabanders betrokken bij dodelijk ongeval

Geplaatst op 2 januari 2023, om 13:14 uur

APPELTERN – Bij een frontale aanrijding tussen twee auto’s op de Dijkgraaf de Leeuwweg in Appeltern is een 27-jarige Oekraïense man om het leven gekomen, vier andere raakten gewond. Dat meldt de Gelderlander.

Even voor 14.00 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Vele ambulances en een traumahelikopter waren ter plaatse. In totaal raakte vier mensen gewond. Het vijfde slachtoffer werd ter plekke gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan de verwondingen.

Onder de vier gewonden waren twee mannen van 35 en 44 jaar uit de gemeente West Maas. De inzittenden van de tweede auto zijn twee vrouwen van 22 en 52 jaar. Zij komen uit het Brabantse Megen

Foto’s: Fernando Bot & Thomas van Dijk – Persbureau Heitink