VIDEO: 16-jarige jongen rijdt met 140 kilometer per uur door centrum

VIDEO: 16-jarige jongen rijdt met 140 kilometer per uur door centrum

Geplaatst op 28 december 2022, om 20:27 uur

AMERSFOORT – In Amersfoort is een 16-jarige jongen gearresteerd voor het rijden in een gestolen auto met hoge snelheid door het centrum van de stad. De politie heeft beelden van de bizarre achtervolging online gezet.

Op de video is te zien dat de jongen met enorme snelheid door Amersfoort rijdt, volgens de intercom van de agenten in de achtervolgende auto zelfs met een snelheid van 140 kilometer per uur. Uiteindelijk wordt de verdachte klemgereden, maar hij gaat er te voet vandoor.

Na een korte achtervolging te voet kon hij worden aangehouden door de politie. De gestolen auto is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Video: Politie