Fietser (63) om het leven gekomen bij ernstige aanrijding

Fietser (63) om het leven gekomen bij ernstige aanrijding

Geplaatst op 28 december 2022, om 20:55 uur

SINT-MICHIELGESTEL – Woensdagavond heeft er in Sint-Michielsgestel (Noord-Brabant) een ernstige aanrijding plaatsgevonden waarbij een fietser zwaargewond raakte. Hij bezweek later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldt de politie.

Het gaat om een 63-jarige man. De aanrijding met de auto vond plaats op de Schijndelseweg rond 18.20 uur. Hulpdiensten werden groots opgeroepen, waaronder een traumahelikopter.

Na de botsing belandde het slachtoffer op de voorruit van de auto en vervolgens op het wegdek. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. Echter moet alle hulp niet meer baten en overleed hij korte tijd later aan zijn verwondingen.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Sander van Gils