15-jarig slachtoffer gewond na steekincident

15-jarig slachtoffer gewond na steekincident

Geplaatst op 28 december 2022, om 11:02 uur

DEN HAAG – In een avondwinkel aan de Beresteinlaan raakte dinsdagavond 27 december een jongen gewond bij een steekincident. Een verdachte meldde zich, de politie zoekt nog meerdere verdachten en roept getuigen op zich te melden.

Rond 20.30 uur kwam de melding binnen. Het slachtoffer zou in zijn rug gestoken zijn in de avondwinkel. Het slachtoffer werd direct met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Later op de avond meldde een verdachte zich op het politiebureau.

Getuigen gezocht

De politie is nog op zoek naar andere verdachten die betrokken waren bij het incident. Heeft u iets gezien of heeft u informatie wat het onderzoek kan helpen? Bel dan 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Anoniem melding maken is ook mogelijk via 0800-7000.