Flinke schade na explosie bij shishalounge in Tilburg

Flinke schade na explosie bij shishalounge in Tilburg

Geplaatst op 27 december 2022, om 08:06 uur

TILBURG – Een explosie bij een shishalounge in het uitgaanscentrum van Tilburg heeft in de nacht van maandag op dinsdag veel schade veroorzaakt, volgens de politie. Rond 02.00 uur ging een zwaar explosief af bij de zaak op de hoek van de Heuvel en de Heuvelstraat. Daarbij sneuvelde de glazen pui van het pand en raakte het kozijn ontzet.

Ook omliggende panden raakten beschadigd, door de explosie sprongen alle ruiten van de appartementen boven de shishalounge en van een nabij gelegen kledingzaak. Bewoners die thuis waren zijn hevig geschrokken volgens de politie. Een van zou door de intensiteit van de explosie uit bed zijn geblazen.

De eigenaar van de shishalounge had de zaak om 01.30 uur afgesloten, er was niemand meer aanwezig. Er vielen geen gewonden door de knal.

Door: ANP