Tweede verdachte (15) opgepakt voor doden 17-jarige jongen

Tweede verdachte (15) opgepakt voor doden 17-jarige jongen

Geplaatst op 26 december 2022, om 20:51 uur

AMSTERDAM – Een 15-jarige jongen uit Dordrecht is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 17-jarige jongen in Amsterdam-Zuidoost vrijdagavond. Het slachtoffer werd aan de Haardstee doodgeschoten.

Zondag werd een eerste verdachte aangehouden. Hij is 16 jaar oud en komt uit Amsterdam. De politie zegt nog niets over de toedracht van de schietpartij. De twee verdachten zitten in beperkingen vast, wat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat.

Kort na de schietpartij werden twee mensen opgepakt, maar die bleken niets met het voorval te maken te hebben. Volgens meerdere media waren het de broer en een vriend van het slachtoffer.

facebook

Foto’s: Michel van BergenDoor: ANP