Meerdere gewonden bij ongeval tussen vier auto’s

Meerdere gewonden bij ongeval tussen vier auto’s

Geplaatst op 26 december 2022, om 14:54 uur

CASTRICUM – Maandagmiddag heeft op de N203 bij Castricum een ongeval plaatsgevonden tussen vier auto’s, meerdere mensen raakten gewond.

De vier voertuigen kwamen omstreeks 12.30 uur met elkaar in botsing. Het is op dit moment nog onduidelijk hoe het ongeval kon gebeuren, maar volgens getuigen zou één van de automobilisten vlak voor het ongeval onwel zijn geworden. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om medische hulp te verlenen. Twee personen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandelingen.

De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en is op zoek naar meer informatie. In de tussentijd is de weg afgesloten tussen Uitgeest en Castricum, waardoor er verkeershinder ontstaat in de regio.

Foto’s: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter