Drie doden na frontale botsing tussen twee personenauto’s

Drie doden na frontale botsing tussen twee personenauto’s

Geplaatst op 26 december 2022 08:33 uur | Laatst bijgewerkt op 26 december 2022 17:58

ROTTERDAM– Drie mensen zijn om het leven gekomen door een verkeersongeval op een knooppunt op de Groene Kruisweg in Rotterdam. De politie vermoedt dat twee personenauto’s frontaal op elkaar zijn gebotst.

Een vierde persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het incident. De plek waar het ongeluk plaatsvond is afgezet. De hulpdiensten zijn aanwezig om hulp te geven.

De politie gaat er vanuit dat er buiten de drie omgekomen personen en de gewonde geen andere mensen in de voertuigen zaten. Over de identiteit van de slachtoffers en de toedracht van het ongeval kan de politie nog niets zeggen.

Foto’s: JB Media

facebook

Door: ANP