Neergeschoten Nederlander (26) in Antwerpen uit auto gegooid

Neergeschoten Nederlander (26) in Antwerpen uit auto gegooid

Geplaatst op 25 december 2022, om 09:42 uur

ANTWERPEN – In het centrum van Antwerpen is zondag rond 06.00 uur een Nederlander met meerdere schotwonden gevonden, laat een Belgische politiewoordvoerder aan het ANP weten.

De 26-jarige man uit Vlissingen verkeert in acuut levensgevaar en werd ter hoogte van de Melkmarkt, vlakbij de Grote Markt in de havenstad, uit een auto gegooid. De bestuurder van de wagen met Nederlands kenteken ging ervandoor.

“Een Nederlander die bij het slachtoffer was, is voor ondervraging meegenomen”, zegt de politie. Of die man iets met het voorval te maken heeft, is nog onduidelijk. Er is onderzoek ingesteld en de politie probeert het voertuig waaruit het slachtoffer is gegooid op te sporen.

Door: ANP