Jongeman met mobiel achter stuur krijgt ongeval, auto total loss

Jongeman met mobiel achter stuur krijgt ongeval, auto total loss

Geplaatst op 25 december 2022, om 15:27 uur

SCHERPENZEEL – Op de Barneveldsestraat N802 in het Gelderse Scherpenzeel is zondagmiddag rond 12:45 uur een ongeval gebeurd waarbij een automobilist in de sloot belandde. Volgens de politie vermoedt men dat de jongeman op zijn telefoon zat tijdens het rijden.

De jongeman reed vanuit Scherpenzeel richting Barneveld toen hij in de berm terechtkwam, een lantaarnpaal raakte en hard op een boom stuiterde voordat hij tot stilstand kwam in de sloot. De Volkswagen Polo die hij reed raakte total loss en werd afgesleept door een bergingsbedrijf.

De jongeman is behandeld door ambulanceverpleegkundigen en kreeg een verwijzing voor de huisartsenpost. Een provincie medewerker heeft de lantaarnpaal omgetrokken. Deze zal binnenkort vervangen worden.

Foto’s: William Harthoorn