Explosie bij woning zorgt voor flinke ravage; mogelijk vuurwerkbom

Explosie bij woning zorgt voor flinke ravage; mogelijk vuurwerkbom

Geplaatst op 24 december 2022, om 10:15 uur

ARNHEM – Op de Adorppad in Arnhem heeft vermoedelijk een vuurwerkbom gezorgd voor een flinke ravage aan een woning.

De hulpdiensten werden rond 2:00 uur gealarmeerd voor een woningbrand, aanrijdend kreeg de brandweer te horen dat het niet om een woningbrand ging maar om een explosie bij een woning. Een buurtbewoner meld dat het hier ging om een vuurwerkbom.

De politie die er snel waren namen geen risico en trokken hun zware vesten aan en gingen op ontdekking uit toen het sein veilig was gegeven heeft de brandweer de schade weten veilig te stellen. De politie doet onderzoek in de wijk en kijkt of er camera beelden zijn. De woning heeft flinke schade opgelopen.

Foto’s: Persbureau Heitink