Verdachte opgepakt voor steekincident, man in gezicht gestoken

Verdachte opgepakt voor steekincident, man in gezicht gestoken

Geplaatst op 23 december 2022, om 13:51 uur

SCHIJNDEL – Een 33-jarige man raakte donderdag eind van de middag gewond toen hij in zijn gezicht werd gestoken in een woning aan Hoofdstraat in Schijndel.

Rond 17.00 uur hoort een huisgenoot dat een woordenwisseling in de woning escaleert in een vechtpartij tussen twee mannen. De huisgenoot gaat even later poolshoogte nemen en ziet dat een de mannen gewond is geraakt aan zijn gezicht. Een 38-jarige man is in de woning aangehouden als verdachte. De hulpdiensten worden gebeld. De ambulancebroeders ontfermen zich over het slachtoffer en hij wordt vervoerd naar een ziekenhuis. In de woning wordt een verdachte aangehouden.

De verdachte is ingesloten op verdenking van poging moord/doodslag.

Foto’s: Sander van Gils