FOTO UPDATE: Persoon doodgeschoten bij tankstation, vermoedelijk liquidatie

FOTO UPDATE: Persoon doodgeschoten bij tankstation, vermoedelijk liquidatie

Geplaatst op 21 december 2022, om 18:37 uur

TILBURG – Bij een schietpartij bij een tankstation aan de Ringbaan-Oost in Tilburg is een persoon overleden, meldt de politie. Er worden nog geen details verstrekt over de identiteit van het slachtoffer omdat de nabestaanden nog moeten worden geïnformeerd. De politie heeft vijf personen opgepakt die verdacht worden van betrokkenheid.

De schietpartij vond rond 18.00 uur plaats. Hoeveel mensen er bij de schietpartij betrokken waren is nog niet duidelijk. De recherche doet nu onderzoek.

Regionale media melden dat het schietincident mogelijk verband houdt met een vechtpartij die eerder woensdag plaatsvond in Tilburg. Dat zou bij een herdenking van een op Curaçao doodgeschoten rapper in het stadion van voetbalclub Willem II zijn geweest. De politie laat weten dat deze informatie “niet van de politie komt” en dat de aanleiding van de schietpartij “bij ons nog niet bekend is”. “Er is nog geen verdachte aangehouden van wie wij een verklaring hebben kunnen opnemen. We onderzoeken deze zaak grondig.”

 

Door: ANP