Tas met schaatsspullen langs waterkant, hulpdiensten groots uitgerukt

Tas met schaatsspullen langs waterkant, hulpdiensten groots uitgerukt

Geplaatst op 19 december 2022, om 14:21 uur

VELP – De hulpdiensten hebben maandagmiddag een grote zoekactie gehouden naar een mogelijk vermist persoon bij Landgoed Beekhuizen in het bosgebied in Velp.

langs de waterkant was een tas gevonden met daarin schaatsspullen. Er werd een zoekactie gestart door de politie en brandweer. Oppervlaktereddingsteam van de brandweer is te water gegaan om te checken of er niemand op de bodem lag. De politie zocht de omgeving af. Ook was er een politiehelikopter om mee te helpen vanuit de lucht.

De zoekactie is inmiddels gestaakt. De eigenaar van de tas is nog niet bekend. Weet u van wie de tas is of heeft u meer informatie? Bel dan direct met de politie via 0900-8844 en zeg dat je met politie IJsselwaarden wilt spreken.

Foto’s Sebastiaan Kleijn/Persbureau Heitink