Twee gewonden en ravage bij frontale aanrijding

Twee gewonden en ravage bij frontale aanrijding

Geplaatst op 17 december 2022, om 06:29 uur

TILBURG – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.30 uur vond er in Tilburg aan de Sint Josephstraat een ernstig verkeersongeval plaats. Twee auto’s botsten frontaal op elkaar, waarbij één bestuurder bekneld raakte in de auto. De politie, brandweer en ambulance werden ter plaatse gestuurd om te assisteren.

De brandweer heeft een lange tijd gewerkt om het slachtoffer uit de auto te krijgen. Beide bestuurders werden met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De ravage was groot, wat duidt op een hevige klap tussen de twee voertuigen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Het is nog onduidelijk of de gladheid en mist een rol hebben gespeeld in het ongeval.

Foto’s: Toby de Kort