Automobilist die tankstation ramde, testte positief op cocaïne

Automobilist die tankstation ramde, testte positief op cocaïne

Geplaatst op 17 december 2022, om 11:21 uur

KAATSHEUVEL – Op de Midden Brabantweg (N261) in Kaatsheuvel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een automobilist tegen de shop van een tankstation aangereden. De politie meldt dat de man positief testte op het gebruik van cocaïne.

Rond 00:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel. Ter plekke raakte de auto door onbekende oorzaak van de weg, raakte een benzinepomp, een betaalautomaat en kwam tot stilstand tegen de shop van het tankstation.

De bestuurder, een 37-jarige man uit Gilze, werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd bloed afgenomen en bleek de man positief te testen op cocaïne.