Vrachtwagen volledig in lichterlaaie naast de A30

Vrachtwagen volledig in lichterlaaie naast de A30

Geplaatst op 16 december 2022, om 11:21 uur

LUNTEREN – Op vrijdagochtend rond 09:30 uur brak er brand uit in een vrachtwagen aan de Postweg in Lunteren. De brand was hevig en het voertuig stond volledig in de vlammen toen de brandweer arriveerde. De zwarte rook trok over de naastgelegen snelweg A30.

De brandweer maakte gebruik van een waterwagen om het vuur te blussen en slaagde erin om binnen een half uur het sein brandmeester te geven, hoewel er nog wat tijd nodig was om de brand na te blussen.

De man die bezig was met het verzetten van containerbakken merkte de vlammen op tijd op en kon het voertuig op tijd verlaten, terwijl hij ook nog een coolbox meenam. Twee kleine brandblussers werden gebruikt om het vuur te doven, maar de vlammen waren te hevig geworden.

Foto’s & Video: William Harthoorn/Persbureau Heitink