Dementerende man hele nacht vermist in de vrieskou

Dementerende man hele nacht vermist in de vrieskou

Geplaatst op 16 december 2022, om 09:59 uur

BREDA – De politie in Breda maakt zich grote zorgen over de vermissing van een 63-jarige man met dementie. De man is donderdagmiddag vertrokken vanuit de dagopvang van een zorginstelling zonder jas en is daarna voor het laatst gezien bij een overdekte schaatsbaan in Breda rond zeven uur ’s avonds.

Hij had daar wat gedronken en droeg geen winterkleding, wat de zorgen van de politie alleen maar groter maakt. De man heeft een Indisch uiterlijk, draagt een blauw colbert, een blauwe spijkerbroek en een blauwe blouse. Hij is 1.65 meter lang en heeft kort grijs haar.

De surveillanceteams van de politie zijn op zoek naar de man en het onderzoek richt zich vooral op Breda-Noord en de wijk Heusdenhout, waar de man en zijn familie wonen.

Als iemand informatie heeft over de vermissing van de man, wordt gevraagd om te bellen naar 0900-8844.