Omstanders grijpen in bij steekincident in tram

Omstanders grijpen in bij steekincident in tram

Geplaatst op 16 december 2022, om 15:50 uur

ROTTERDAM – Een 31-jarige man werd vrijdagmiddag rond 12.30 overmeesterd door omstanders toen hij bij een ruzie met een vrouw in een tram een mes trok. De 22-jarige vrouw liep daarbij verwondingen op, maar was nog goed aanspreekbaar. Waarschijnlijk is dankzij het snelle ingrijpen van omstanders erger voorkomen.

Tramreizigers in het centrum van Rotterdam waren getuige van een ruzie tussen de man en de vrouw.  Toen de man daarbij een mes trok, grepen ze in. Ze haalden de twee uit elkaar, konden het mes afpakken en hielden de man in bedwang tot de agenten kwamen. Die namen de 31-jarige verdachte uit Den Haag van hen over.

De 22-jarige Rotterdamse liep verschillende snijwonden op en is daarvoor naar het ziekenhuis gebracht. Er wordt verder onderzoek gedaan naar wat er precies gebeurd is.