Negen gewonden, onder wie drie kinderen, bij frontale aanrijding

Negen gewonden, onder wie drie kinderen, bij frontale aanrijding

Geplaatst op 16 december 2022, om 16:06 uur

BEERZE – Op de N36 bij Beerze heeft vrijdagmiddag een frontale aanrijding plaatsgevonden. Negen personen, waaronder drie kinderen, raakten gewond.

Rond 15:30 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Hierop rukten de brandweer en meerdere ambulances uit. Ter plekke is door onbekende oorzaak een personenauto en een bestelbus frontaal op elkaar geklapt. Negen personen raakten gewond, twee daarvan zouden zwaargewond zijn. Die van de gewonden zijn kinderen die lichte verwondingen opliepen. Zij zijn allen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De Forensische Opsporing Verkeer doet ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval.