Auto op de kop in sloot langs spekgladde weg

Auto op de kop in sloot langs spekgladde weg

Geplaatst op 16 december 2022, om 21:26 uur

BEST – Op de Kruisbeemdenweg in Best heeft vrijdagavond een ongeval plaatsgevonden. Een auto belandde hierbij op de kop in de sloot.

Rond 21:00 uur kwam de melding binnen, waarna de hulpdiensten werden opgeroepen. Ter plekke raakte een auto van de spekgladde weg, sloeg over de kop, en kwam in de sloot terecht. Een man, vermoedelijk de bestuurder, is op eigen kracht uit het voertuig gekomen en meldde zich bij de een woning aan de Liempdseweg enkele honderden meters verderop. De man stond ineens binnen, vertelde de bewoners. In eerste instantie was niet duidelijk wat er gaande was en de man werd terug naar buiten begeleid.

Buiten zakte de man in elkaar, hierop werd direct met 112 gebeld. Omdat uit het verhaal van de man niet geheel duidelijk was of er nog meer mensen in het voertuig hebben gezeten hebben de hulpdiensten de omgeving afgezocht, maar niemand meer aangetroffen.

Een bergingsbedrijf is in kennis gesteld om het voertuig uit de sloot te halen.