Vrouw rijdt kinderdagverblijf binnen en raakt gewond

Vrouw rijdt kinderdagverblijf binnen en raakt gewond

Geplaatst op 13 december 2022, om 09:12 uur

VELSERBROEK – Een vrouw is dinsdagochtend lichtgewond geraakt toen ze met haar auto een kinderdagverblijf in Velserbroek, in de gemeente Velsen in Noord-Holland, binnenreed.

De vrouw had net haar kind weggebracht. Toen ze weg wilde rijden maakte ze waarschijnlijk een “bedieningsfout”, volgens de politie, waardoor ze met haar auto de gevel van het pand ramde en tot stilstand kwam in de centrale hal. Daar was op dat moment niemand aanwezig.

De bestuurster is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een kozijn van het pand in de D. Marotstraat raakte flink beschadigd. De gevel van het pand is stabiel en de opvang kan dan ook doorgaan, aldus een woordvoerder van de politie.

Foto’s: Michel van Bergen


Door: ANP