Dode (31) bij mysterieus ongeval; twee mannen aangehouden

Dode (31) bij mysterieus ongeval; twee mannen aangehouden

Geplaatst op 12 december 2022, om 08:44 uur

WALSOORDEN– De hulpdiensten hebben in het Zeeuws-Vlaamse Walsoorden in de nacht van zondag op maandag een 31-jarige dode man uit Clinge aangetroffen. Hij zou zijn overleden na een verkeersongeluk met een terreinvoertuig. De politie heeft in verband met het overlijden van de man een 36-jarige inwoner van Ossenisse en een 24-jarige man uit Kuitaart aangehouden.

Het slachtoffer en de twee aangehouden mannen werden rond middernacht gevonden op de Walsoordensestraat. Het ongeluk zou op een andere plek, aan de Mariadijk, zijn gebeurd. De politie heeft een onderzoek ingesteld en laat weten dat er nog veel onduidelijkheid is over wat er is gebeurd.

De twee aangehouden mannen zijn vastgezet, de politie doet verder onderzoek.

Door: ANP