Brandweer treft levenloos lichaam aan bij brand in woning

Brandweer treft levenloos lichaam aan bij brand in woning

Geplaatst op 11 december 2022, om 22:31 uur

APELDOORN – Een brand in een woning in Apeldoorn heeft dinsdagavond voor opschudding gezorgd in de wijk Osseveld-West. Buurtbewoners stonden op straat en zochten troost bij elkaar nadat bekend werd dat bij de brand een dode was gevonden.

Toen de brandweer rond 21 uur arriveerde bij het huis aan de Josine Reulingstraat, stond de woning al vol rook. Het vuur werd snel onder controle gebracht, maar het gebied is inmiddels afgezet met linten en de forensische opsporingsdienst is onderweg om onderzoek te doen.

Buurtbewoners zijn geschrokken van het voorval en bieden elkaar steun en troost. Het is mogelijk de 75-jarige bewoonster van het huis, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Foto’s: Persbureau Heitink