Politie treft overleden vrouw aan op straat; omgeving afgezet

Politie treft overleden vrouw aan op straat; omgeving afgezet

Geplaatst op 11 december 2022, om 17:18 uur

ROTTERDAM – De politie heeft bij een flat aan de Dirkslandstraat in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De persoon, een vrouw, lag naast het portiek van een flat. De politie is ter plaatse gekomen en heeft het gebied afgezet met zwarte schermen om een plaats delict te vormen.

Omstanders zeggen dat de vrouw al enige tijd op straat lag voordat ze werd ontdekt. Het is nog niet duidelijk wat de reden van overlijden is, maar de politie heeft aangekondigd dat ze onderzoek zullen doen om dit te achterhalen.

Mensen in de buurt zijn geschokt door het voorval en wachten op meer informatie van de politie.

Foto’s: Terence Hersbach