Nog twee verdachten melden zich na rellen

Nog twee verdachten melden zich na rellen

Geplaatst op 8 december 2022, om 13:50 uur

DEN BOSCH – Twee personen hebben zich bij de politie gemeld, sinds eind vorige week twintig verdachten van betrokkenheid bij het geweld rond de wedstrijd FC Den Bosch tegen Top Oss herkenbaar in beeld waren gebracht, meldde de politie donderdag. De afgelopen tijd zijn al 26 andere verdachten aangehouden.

Na afloop van de wedstrijd van FC Den Bosch tegen TOP Oss in het stadion De Vliert op 17 september gingen aanhangers van beide clubs op de vuist en pleegden ze vernielingen. De agressie van de supporters richtte zich ook op de politie.

De politie bracht twintig verdachten van betrokkenheid bij de rellen herkenbaar in beeld op het internet, nadat ze twee weken de tijd hadden gekregen om zich te melden.

Door: ANP