Bestuurder zwaargewond na heftige botsing, A59 dicht

Bestuurder zwaargewond na heftige botsing, A59 dicht

Geplaatst op 8 december 2022, om 11:39 uur

DRUNEN –  De A59 richting Den Bosch is sinds donderdagochtend dicht vanwege een botsing tussen een vrachtwagen en een bestelbus bij Drunen.

Het ongeval gebeurde rond 10:45 uur bij de afslag Drunen. De A59 is dicht vanwege de botsing. De bestelbus botste achterop de vrachtwagen en de chauffeur van de bestelbus raakte bekneld. De bestuurder van de bestelbus raakte bij het ongeluk zwaargewond. De brandweer heeft hem uit zijn beknelde positie bevrijd. Een traumaheli landde voor medische assistentie op de snelweg. Op dit moment staat er 3 kilometer file richting Den Bosch, goed voor een half uur vertraging.

Het verkeer wordt omgeleid via knooppunt Hooipolder over de A27, A15, A2.

Foto’s: Bart Meesters