Vrouw die omkwam bij geweldsincident was zwanger

Vrouw die omkwam bij geweldsincident was zwanger

Geplaatst op 7 december 2022, om 07:11 uur

HUISSEN – De vrouw die in de nacht van zondag op maandag om het leven is gebracht, was 20 weken zwanger. Dat melden bronnen aan De Gelderland en GelreNieuws. Haar vriend uit Huissen is aangehouden vanwege betrokkenheid bij haar dood.

Buren zijn geschokt door het nieuws en hebben geen idee wat er is gebeurd. Sommigen zouden wel een politieauto in de straat gezien voor het incident plaatsvond. Het incident heeft diepe impact op de gemeenschap van Huissen. Het verlies van een jonge vrouw en haar ongeboren kind is een tragedie voor het dorp.

Die nacht rond 00.30 uur werden de hulpdiensten groots opgeroepen. Hulp voor de vrouw mocht niet baten, ze overleed ter plekke. Haar vriend raakte zwaargewond. Hij is per ambulance met spoed overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

De forensische opsporing van de politie heeft maandag nog de hele dag onderzoek gedaan bij de woning.

Foto’s& video: Persbureau Heitink