Vrouw kijkt op haar mobiel en raakt van de weg

Vrouw kijkt op haar mobiel en raakt van de weg

Geplaatst op 6 december 2022, om 23:18 uur

KOOTWIJKERBROEK – In het buitengebied van Kootwijkerbroek aan de Walhuisweg is dinsdagavond rond 19:30 uur een auto in de sloot belandt. De bestuurster, die onderweg was naar een zangkoor, raakte gewond bij het ongeval. De auto kwam tegen een hekwerk in de sloot tot stilstand.

De vrouw is door de ambulancedienst behandeld en is vervolgens naar het ziekenhuis in Ede gebracht. De Walhuisweg richting de Valkseweg was dicht voor al het verkeer. Brandweerlieden hebben de auto terug geduwd en het voertuig is afgesleept door een bergingsbedrijf.

Volgens vermoedens was de vrouw afgeleid doordat er een bericht op haar telefoon volgde.

Foto’s: William Harthoorn/Persbureau Heitink