Beloning van 10.000 euro voor gouden tip die leidt naar ontsnapte tbs’er

Beloning van 10.000 euro voor gouden tip die leidt naar ontsnapte tbs’er

Geplaatst op 7 december 2022, om 08:04 uur

NIJMEGEN – Sinds dinsdag staat Sherwin Benshomin Windster op de lijst van Europa’s meest gezochte criminelen. Op 21 juni ontsnapte hij uit een TBS-kliniek in Nijmegen, waar hij zat vanwege afpersingszaken en een overval met dodelijke afloop.

Mogelijk in België
Er is een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot Windsters aanhouding. Er lijken aanwijzingen te zijn dat hij in België is (geweest). Heeft u een idee waar Sherwin Windster kan zijn of recent is geweest, geef het alstublieft door aan de politie.

Het Openbaar Ministerie garandeert dat als u enkel de precieze locatie van Windster doorgeeft, uw naam niet in een dossier terechtkomt. Wél kunt u belastingvrij aanspraak maken op de beloning.

Contact met de politie
Ziet u Sherwin Benshomin Windster of weet of vermoedt u waar hij zou kunnen verblijven, benader hem dan niet zelf. Neem in dat geval alstublieft contact op met de politie op een van de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 – 3459800