(foto update) 31-jarige motorrijder dood na aanrijding met politieauto

(foto update) 31-jarige motorrijder dood na aanrijding met politieauto

Geplaatst op 6 december 2022, om 13:07 uur

EINDHOVEN – Een 31-jarige man uit Eindhoven die op zijn motor reed is dinsdagmiddag overleden na een aanrijding met een politiewagen in Eindhoven, meldt de politie. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

De aanrijding vond rond het middaguur plaats op de Dr. Cuyperslaan in de wijk Rapenland. Over de toedracht van het ongeluk kon de politie nog niets zeggen. Diverse directe collega’s en andere hulpdiensten hebben eerste hulp gegeven aan de man. Dat mocht niet baten, de man is ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Een andere eenheid doet onder leiding van de Rijksrecherche onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Dat is de Afdeling Verkeersongevallen Analyse van politie Zeeland – West Brabant. Dat is gebruikelijk en moet voor een objectief onderzoek zorgen, aldus de politie.