Dode man ligt twee maanden in woning: wijkagent treft hem aan

Dode man ligt twee maanden in woning: wijkagent treft hem aan

Geplaatst op 6 december 2022, om 10:15 uur

ALKMAAR – Een wijkagent heeft maandag in een woning in Koedijk een overleden man aangetroffen. Vermoedelijk lag de man daar al twee maanden.

Via een twitterbericht laat een wijkagent van Alkmaar Noord weten dat de buren al eerde hadden gebeld omdat zij hun buurman al een tijdje niet hadden gezien. Toen de agent ging kijken trof hij een raam vol vliegen aantrof. Het bleek dat de bewoner naar verwachting al twee maanden overleden in de woning lag.

De politie heeft een van de twitterberichten verwijderd omdat deze als schokkend beschouwd konden worden. Wel roept de wijkagent op om elkaar in de gaten te houden en contact op te nemen met de politie als er getwijfeld wordt aan het welzijn van uw buren.

https://twitter.com/WA_AlkmaarN/status/1599850652095520768