Vrouw onwel door kleine gaskachel in woning

Vrouw onwel door kleine gaskachel in woning

Geplaatst op 4 december 2022, om 11:45 uur

SPRANG-CAPELLE – Een vrouw is zondagochtend onwel geworden nadat er een flinke hoeveelheid CO in een woning aan de Kastanjelaan in Sprang-Capelle werd gemeten.

Rond 8.30 uur werd de huisartsenpost opgeroepen omdat een vrouw onwel was geworden. Toen de huisartsenpost de woning binnen wilde gaan, ging de CO-Meter direct in alarm waarop de brandweer is gebeld. Alle bewoners van het huis zijn direct het huis uit gegaan en zijn bij de buren gaan zitten.

De brandweer heeft verdere metingen gedaan en met ademlucht alle ramen en deuren open gezet om de woning te ventileren. Vermoedelijk is een kleine gaskachel die boven stond de oorzaak. De vrouw heeft zuurstof gekregen en is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

foto FPMB ERIK HAVERHALS