Brandweer redt drie mensen uit brandende woning

Brandweer redt drie mensen uit brandende woning

Geplaatst op 4 december 2022, om 12:06 uur

VLISSINGEN– In een woning in Vlissingen heeft in de nacht van zaterdag op zondag kort brand gewoed. De brandweer heeft drie mensen uit de woning gered. Zij hadden rook ingeademd en werden door ambulancepersoneel nagekeken. Elf bewoners van omringende woningen moesten hun huizen verlaten en zijn elders opgevangen. Een aantal van hen had eveneens rook ingeademd, meldt de brandweer.

De brandweer kreeg rond 03.40 uur een melding over de brand in de benedenwoning aan de Kasteelstraat. Omdat er mogelijk mensen binnen waren, rukte ze direct met meerdere voertuigen uit. De eerste ploegen wisten twee mensen uit de woning te halen. De derde bewoner werd later naar buiten gebracht.

Rond 04.00 werd het sein brand meester gegeven. Waardoor het vuur is ontstaan is niet bekend.

Door: ANP