En weer gaat er een explosief af in Den Bosch, kogelhulzen gevonden op straat

En weer gaat er een explosief af in Den Bosch, kogelhulzen gevonden op straat

Geplaatst op 3 december 2022, om 09:55 uur

DEN BOSCH – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 1:00 uur werd de Zirkoon in Den Bosch opgeschrikt door extreem geweld. Een enorme explosie en diverse afgevuurde kogels werden in de verre omgeving gehoord.

In de buurt voelen mensen hun woning trillen. Buurtbewoners komen naar buiten en zien dat er een explosie is geweest bij een hoekwoning aan de Zirkoon. Overal liggen brokstukken en glasscherven, ramen van auto’s zijn kapot en zelfs een woning aan de overkant van de straat moet het ontgelden, daar sprong ook een ruit kapot.

De politie vind ook zeker 6 kogelhulzen op straat. Onbekende daders lieten een explosief afgaan bij een woning en schoten daarbij ook.

Er zijn al meerdere aanslagen geweest in de Brabantse hoofdstad en ook zijn er al diverse keren handgranaten gevonden bij panden. Deze week nog ontplofte er een explosief bij een auto met een moeder en een kind. De politie neemt de ernstige geweldszaken hoog op. De ravage is groot.

Foto’s: Toby de Kort