36-Jarige man aangehouden na steekpartij

36-Jarige man aangehouden na steekpartij

Geplaatst op 3 december 2022, om 14:38 uur

ASSEN – Aan de Talmastraat in Assen heeft zaterdagochtend een steekincident plaatsgevonden. Eén persoon raakte hierbij gewond.

Rond 10:30 uur kwam de melding van het steekincident binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en meerdere ambulances, rukten met spoed uit. Wat er zich ter plekke heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Wel is bekend dat één persoon verwondingen heeft opgelopen aan het been en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Na het incident vluchtte de verdachte richting de Stadhouderslaan. Hierop werd door de politie een Burgernet bericht verspreid. Rond 12:30 uur liet de politie weten een 36-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats te hebben aangehouden.