Minderjarige ramt woning na rijden in auto

Minderjarige ramt woning na rijden in auto

Geplaatst op 1 december 2022, om 14:22 uur

EINDHOVEN – Op de Jan Vethstraat in Eindhoven is donderdagmiddag een auto tegen een woning aangereden, de bestuurder was minderjarig.

De jongen had de auto van zijn ouders gepakt, maar de bestuurder kwam niet verder dan één straat. Hij reed tegen een woning. De woning heeft schade aan de buitenkant, maar aan de binnenkant is de schade nog groter en is de impact van dit ongeluk goed te zien. De bewoonster die in de woonkamer aanwezig was, kon op 2 tot 3 meter net ongedeerd blijven, maar is heel erg geschrokken. Een gevulde kast die tegen de muur stond viel de kamer in. Het gat in de muur is aanzienlijk groot.

Het woonbedrijf en een aannemer is aanwezig om de schade op te nemen.