Pikante reclame in Kruidvat: ‘Sinterklaas niet enige die komt’

Pikante reclame in Kruidvat: ‘Sinterklaas niet enige die komt’

Geplaatst op 29 november 2022, om 13:44 uur

LEIDEN – Ophef over een pikante reclame van een Kruidvat-filiaal in Leiden. Om enkele seksspeeltjes aan te prijzen bedacht het personeel een pakkende tekst voor op het verkoopbord: ‘Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar’. Maar niet iedereen is daar blij mee.

Het zelfgemaakte reclame bord gaat nu viraal op Twitter. Zo stond er bijvoorbeeld op Twitter dat iemand het bord tegenkwam in een filiaal in Leiden. “Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar”, stond erop. En in kleinere letters: “De kerstman ook ;)”.

Een woordvoerder van de Kruidvat laat in een reactie aan RTL Nieuws weten dat het gaat om een lokaal initiatief. “Dit heeft de winkel zelf bedacht. En natuurlijk houden wij wel van een beetje humor, daar staat Kruidvat ook bekend om. Maar dit is niet onze stijl.”

Kruidvat heeft het desbetreffende filiaal verzocht om het bord zo snel mogelijk weg te halen. “Wij zijn een winkel voor het hele gezin, en deze humor past daar niet bij.”