Bestuurder met alcohol op knalt tegen aanhanger vol met audio apparatuur

Bestuurder met alcohol op knalt tegen aanhanger vol met audio apparatuur

Geplaatst op 27 november 2022, om 06:45 uur

KOOTWIJK – Op de A1 tussen Kootwijk en Stroe ter hoogte van het Gelderse Uddel is zaterdagavond een auto over de kop geslagen nadat deze botste op een aanhanger.

De bestuurder van de BMW reed op de snelweg en botste achterop de aanhanger welke op dezelfde rijstrook voor hem reed. In de aanhanger zat audio apparatuur voor evenementen. De audioapparatuur met de waarde van ongeveer een halve ton lag verspreid over de hele snelweg. De auto welke de aanhanger trok raakte beschadigd maar kon zelfstandig tot stilstand komen.

De bestuurder van de over de kop geslagen auto is aangehouden voor het rijden onder invloed. Vanwege de spullen op het wegdek en verdere afhandeling van het ongeval is de A1 richting Barneveld volledig afgesloten geweest.

Foto: Persbureau Heitink