15-jarige jongen dood na aanrijding met taxi

15-jarige jongen dood na aanrijding met taxi

Geplaatst op 27 november 2022, om 14:20 uur

VOLENDAM – De 15-jarige jongen die vannacht werd aangereden op zijn fiets door een taxi op de Heideweg in Volendam is aan zijn verwondingen overleden. Dat melden verschillende mensen aan NH Nieuws.

Het ongeval gebeurde rond 0.30 uur, ter hoogte van Bowling en Partycentrum de Zedde. Volgens een ooggetuige werd de fietser ‘weggeslingerd’ na de aanrijding. De fiets werd 50 meter verderop gevonden. De toegesnelde hulpdiensten hebben het slachtoffer gereanimeerd, waarna hij zwaargewond naar het ziekenhuis is gebracht.

De bestuurder is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ,”maar is inmiddels weer vrij gelaten”, laat de politie aan NH Nieuws weten. De weg is korte tijd afgesloten geweest vanwege een onderzoek van de verkeersongevallenanalyse van de politie.

Foto’s: Inter Visual Studio