Dronken moeder van vijf kinderen krijgt ongeval, drie kinderen gewond

Dronken moeder van vijf kinderen krijgt ongeval, drie kinderen gewond

Geplaatst op 26 november 2022, om 16:25 uur

ZAAMSLAG – Bij een eenzijdig ongeval bij Zaamslag zijn drie kinderen gewond geraakt. De bestuurster, moeder van de kinderen, is aangehouden door de politie.

Het ongeval gebeurde rond 12.25 uur op de Rondweg Zaamslag (N290). Een auto raakte van de weg en belandde in een naastgelegen sloot. Volgens de politie zaten er vijf kinderen in de auto. Rond 13.00 uur zijn er zeker drie van hen met spoed naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

De bestuurster van de auto is aangehouden, omdat zij vermoedelijk onder invloed was. De politie doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Daardoor is de N290 tijdelijk gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.