Rijden zonder rijbewijs leidt tot drugsvondst in woning

Rijden zonder rijbewijs leidt tot drugsvondst in woning

Geplaatst op 25 november 2022, om 12:00 uur

BREDA – De politie heeft een 33-jarige man uit Breda aangehouden omdat hij harddrugs bij zich had. Dat gebeurde op woensdagavond rond 08:30 uur. Daarna bleek de man ook in zijn woning een flinke hoeveelheid van allerlei soorten drugs te hebben liggen. De politie kwam hem op het spoor doordat de man reed zonder geldig rijbewijs.

De man zat aan de Haagweg in zijn auto toen agenten hem zagen. Het ging om een auto waarvan de eigenaar een geschorst rijbewijs heeft. Reden genoeg voor de agenten om de bestuurder tot stoppen te manen. De man bleek de eigenaar van de auto te zijn, en reed dus rond zonder geldig rijbewijs. Daarna bleek de man soft- en harddrugs in zijn auto te hebben liggen. Hierop wilden de agenten de woning van de man doorzoeken en ook daar troffen ze een grote hoeveelheid van verschillende soorten drugs aan. Er lag van alles, waaronder hennep, lsd, cocaïne, MDMA, xtc, paddo’s, amfetamine en ketamine.

Alle drugs zijn in beslag genomen, de man zit nog vast.