Politie deelt foto’s van groep jongeren vanwege mishandeling in Duiven

Politie deelt foto’s van groep jongeren vanwege mishandeling in Duiven

Geplaatst op 25 november 2022, om 15:55 uur

DUIVEN – Zondag 23 oktober werden er twee jongens door een groep jongeren belaagd op de Rottumstraat in Duiven.

De twee slachtoffers werden geschopt en geslagen, ook werd er zelfs met een grindtegel naar hen gegooid. Een dag later verscheen er een video van deze openlijke geweldpleging op Dumpert. De politie heeft toen een oproep gedaan aan de betrokkenen om zich op het politiebureau te melden. Inmiddels heeft een aantal zichzelf gemeld. De agenten zijn nog druk bezig met het onderzoek en zoeken nog naar zeven andere verdachten. Vrijdagochtend heeft de politie hun foto’s vrijgegeven. Weet je wie dit zijn of herken jij jezelf? Bel dan naar: 0900-8844

Alle verdachten die aanstaande maandag nog niet zijn herkend of zich nog niet hebben gemeld, worden woensdag getoond in Bureau GLD.

Foto’s: Politie Duiven