Explosie bij voordeur van woning, mogelijk opzet in spel

Explosie bij voordeur van woning, mogelijk opzet in spel

Geplaatst op 25 november 2022, om 09:42 uur

DEN BOSCH – Bij een woning in Den Bosch heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een explosie plaatsgevonden.

De politie meldt dat de ontploffing rond 01.30 uur gebeurde bij de voordeur van de woning aan het Kapelaan Koopmansplein, vlak bij het centrum. De deur raakte beschadigd. De voordeur van de woning bevindt zich in de binnenring van het pand, waardoor de dader vermoedelijk via de algemene toegangshal van het appartementencomplex binnen moet zijn gekomen. De precieze toedracht wordt door de politie onderzocht. De bewoner van het huis was thuis, maar raakte niet gewond. Er is nog niemand aangehouden.

De politie houdt er sterk rekening mee dat er opzet in het spel is, maar dat moet nader onderzoek bevestigen.