Fietser gereanimeerd na ongeval met scooterrijder

Fietser gereanimeerd na ongeval met scooterrijder

Geplaatst op 24 november 2022, om 18:35 uur

WESTERVOORT – Op het fietspad langs de Scheisprong in Westervoort heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een fietsster.

Rond 17:30 uur kwam de melding binnen waarna de medische hulpdiensten groots uitrukte. Ter plekke vond een ongeval plaats tussen een bromfietser en een fietsster. De fietsster klapte hierbij op de grond en raakte ernstig gewond.

Volgens omstanders is het slachtoffer gereanimeerd, de politie kon dit ter plekke echter niet bevestigen. Het slachtoffer is onder, begeleiding van een trauma-arts, met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Na het ongeval werd het fietspad afgezet door de politie voor sporenonderzoek

Foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink