Familie van Silvana diepbedroefd: ‘Iedereen bedankt voor meeleven en meezoeken’

Familie van Silvana diepbedroefd: ‘Iedereen bedankt voor meeleven en meezoeken’

Geplaatst op 23 november 2022, om 10:04 uur

HOOGELOON – De familie van Silvana Heber (36) uit Hoogeloon laat woensdag in een verklaring weten zwaar getroffen en diepbedroefd te zijn. Het lichaam van de vermiste Hoogeloonse werd dinsdagavond gevonden in een bosperceeltje tussen Vessem en Veldhoven.

De nabestaanden hebben woensdag een reactie gegeven op de dood van Silvana. “Deze ochtend zijn we op de hoogte gebracht van het feit dat het lichaam van onze dochter, moeder en zus dood is aangetroffen bij Halfmijl, dichtbij Hoogeloon. Na dagenlang in onzekerheid te leven over waar Silvana is, zijn we zwaar getroffen en diepbedroefd door dit bericht.”

Afgelopen dagen zijn heel veel mensen betrokken geweest bij de zoektocht, schrijven ze verder. “Politie en vele vrijwilligers hebben heel hard hun best gedaan haar te vinden. Ook kregen we veel lieve berichten van vrienden, kennissen en andere betrokkenen. We willen iedereen bedanken die meeleefde en meezocht. Voor deze steun zijn we ontzettend dankbaar. De familie vraagt om het respecteren van hun privacy met name ten behoeve van de kinderen en wil graag rust om de gebeurtenissen te kunnen verwerken.”

Verdwijning

Heber verdween afgelopen zaterdag. Sindsdien was van de 36-jarige vrouw niets meer vernomen. De politie arresteerde vlak na haar vermissing haar 41-jarige ex-vriend. De rechter-commissaris verlengde dinsdag het voorarrest van deze man met veertien dagen. Justitie verdenkt hem van moord op Heber.

Familieleden van de vrouw sloegen zaterdagochtend alarm toen Heber niet kwam opdagen voor een afspraak. De politie startte direct daarna een onderzoek.

De familie vraagt om privacy en rust. Ze zeggen geen uitspraken te kunnen doen over de doodsoorzaak van Silvana.

LEES OOK:
FOTO UPDATE: Nieuwe aanwijzingen in zoektocht naar vermiste Silvana
UPDATE: Ex-partner van vermiste Silvana Heber wordt verdacht van moord

Door: ANP